karamell1

Karamell



Noen kvier seg for å lage karamell – have no fear! :-) Du får best kontroll hvis du har litt vann sammen med sukkeret. På disse bildene har jeg brukt 200 gram sukker og 50 gram vann. Kok opp på middels sterk varme følg godt med til sukkeret ha ønsket farge – vær oppmerksom på at når sukkeret før begynner karamelliseringsprosessene så går det veldig fort fra lys til mørk og i værste fall brent karamell….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s