Michel Roux – Je t'aime

Michel Roux er helten min for tiden. To av bøkene hans finnes på norsk og de heter Egg og Sauser. Michel Roux har hatt tre stjerner i Michelin-guiden sammenhengende siden 1985 med sitt «Waterside Inn». Waterside Inn ligger i Bray en halvtimes tur nord for London. Utrolig nok ligger også The Fat Duck her, så i en by på størrelse med Grimstad finnes 2 av Englands 3 restauranter med 3 stjerner!

Jeg anbefaler alle å kjøpe bøkene til Michel Roux – du vil ikke angre. Boken i midten, Finest Desserts, fines kun på engelsk og har lagt listen mye høyere i vanskelighetsgrad enn de to andre bøkene. Begynn med Egg først, så kan du oppgradere etterhvert….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s